Нашій школі - 25!

В буянні квітів, різнокольорових кульок і барвистих прапорців зустріла своє 25-ліття Маложенівська ЗОШ І-ІІІ ступенів. На шкільному подвір’ї зібралося дуже багато гостей: жителі села, ветерани педагогічної праці, люди, які пов’язані із будівництвом школи, випускники різних років, адже за 25 років свого існування школа випустила в широкий життєвий політ 168 вихованців, 98 з яких закінчили вищі навчальні заклади. Серед почесних гостей депутат Верховної Ради Гержов Ю. І., керівники районної та місцевої влади, депутати районної ради, настоятелі єланецького та калинівського храмів. Гості прийшли не лише з теплими словами привітання, а і з щедрими подарунками.



/Files/images/P1220283.JPG

На святі не оминули увагою жодну людину, чиє життя в тій чи іншій мірі було пов’язане зі школою, а також хвилиною мовчання вшанували тих педагогів, хто пішов у вічність.


/Files/images/P1220294.JPG

Ведучі свята запрошують всіх випускників школи пройти коло пошани. До своїх наставників з словами вдячності звертаються випускники школи минулих років Попик О. і Саркісян Н. Саркісян Нонна порадувала всіх присутніх задушевною українською піснею. Гарячими оплесками зустріли колишніх випускників школи Медуна В. і Пасічного В., які саме приїхали у відпустку із зони АТО. Зі словами вдячності звернулася до гостей господиня свята, директор школи Колісніченко Н. М. Щиро подякувала гостям за цінні подарунки, за велику увагу до школи з боку місцевої та районної влади. Всіх присутніх благословив на довгії літа настоятель калинівської церкви отець Миколай. А на завершення свята, як і годиться, був великий іменинний торт, яким радо поласували і дорослі, і малі.

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.